Wyszukaj w serwisie:
wnętrza

budowa

wokół domu

znajdź nas na facebook

Włoskie tosty z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi

4 Listopada 2015
W trakcie chłodnych, jesiennych dni każdy chciałby się przenieść w miejsce pełne słońca. Mamy dla Państwa propozycję na dziś -  ciepłe Włochy! Aby poczuć ich klimat wystarczy kilka chwil w kuchni - tyle wystarczy, aby stworzyć kolorowe i pożywne tosty z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi.









Składniki:

• 4 kanapki chleba tostowego firmy Dan Cake,
• 1 kulka sera mozarella,
• paczka pomidorków koktajlowych,
• 2 łyżki oliwy,
• świeża bazylia,
• ulubione zioła, np. prowansalskie,
• sól, pieprz.

Przygotowanie:

Rozgrzej piekarnik do 180°.  W tym czasie pokrój mozzarellę na plastry. Na kromkach chleba tostowego ułóż ser, skrop go oliwą i posyp  wybranymi ziołami. Włóż do piekarnika i piecz maks. 25 minut. Gdy tosty będą już gotowe, przystrój je pomidorkami koktajlowymi oraz listkami świeżej bazylii.

Smacznego!



Galeria:


powrót


Odwiedzono: 1168 razy
Opublikowano przez: Pomysł na dom
Data publikacji: 4 Listopada 2015

Podziel się    



Bruk Bet

blachodachówka firmy Traffic

kominki elmes

sauny na wymiar producent Warszawa i Białystok








oferta eksperta






freshweb.pl | NetSoftware
2018 © Wszelkie prawa zastrzeżone stat4u